Afgelopen week ontving ik het bericht dat de aflevering ‘Geilenkirchen, Germany Here We Come” van House Hunters International zal worden uitgezonden in de US op dinsdag 7 juli (10:30pm EST and 1:30am EST). Tijdens de opnames van deze aflevering werkte ik met een Engelse crew mee als local fixer.

In deze aflevering gaat de Amerikaanse familie Jones op zoek naar een woning in het Nederlandse Midden-Limburg of Duitse Nordrhein-Westfalen. Lukt het om een geschikt huis te vinden dat voldoet aan de eisen van de volwassenen en de kinderen  én tevens ruim genoeg is om het gezin van 7 personen onderdak te bieden?

Helaas is de zender HGTV niet in Nederland te bekijken, maar mocht je meer informatie willen over de uitzending, dan is deze hier te vinden: http://www.hgtv.com/shows/house-hunters-international/episodes/geilenkirchen-germany-here-we-come