De korte film All There Is van regisseur Jeroen Mourmans is officieel geselecteerd voor het San Diego International Kids’ Film Festival! Dit betekent dat de film die werd gemaakt in het kader van Cinesud Talent op 28 augustus zijn wereldpremière zal beleven in deze Amerikaanse stad.

Engelse korte synopsis:
In a seemingly deserted world a father struggles not to give in to his ever growing desperation in front of his young daughter, while she on the other hand is running out of ways to make him stop worrying and show him there still is hope. But when she looses a tooth eating the last remaining food she comes up with a plan: summoning the Tooth Fairy to trade the tooth under her pillow for a coin will show her father nothing is impossible, even in this world! Childish and naive…or?

De film met Guido Gerard en nieuwkomer Martine Pinckaers in de hoofdrollen, werd zowel geschreven als geregisseerd door Jeroen Mourmans (Verkapt, Groetjes van Kiki). Daarnaast produceerde hij de film samen met Guido Franken (René van Nie; Kind van de Zon, Voor je de Grond raakt). Anderen die meewerkten zijn onder andere Dennis de Pijper en Mark Pütz. Ikzelf was als uitvoerend producent erbij betrokken.

Bekijk hier de trailer: