De korte Cinesud Talent film ‘All There Is’ van regisseur Jeroen Mourmans doet het goed op internationale festivals. Nog voor de voorpremière in het kader van Cinesud Talent 2015 op 22 oktober aanstaande, is de film al geselecteerd voor diverse buitenlandse festivals.

Afgelopen week beleefde de film haar wereldpremière tijdens het San Diego International Kids’ Film Festival. Eind deze maand is de film te zien in zowel Oekraïne als Mexico, tijdens respectievelijk International Children’s Television Festival ‘Dytiatko’ en International Film Festival CinemaFest. In oktober en november draait de film tijdens het International Peace & Film Festival in Orlando en het Aruba International Film Festival.

‘All There Is’ is een korte dialoogloze film over een vader en zijn dochtertje in een verlaten wereld. Wanneer de vader de wanhoop nabij is, bedenkt de dochter iets om hem weer in te laten zien dat niets onmogelijk is. De hoofdrollen in ‘All There Is’ worden gespeeld door Guido Gerard (Van God Los – de serie) en de nieuwe ontdekking Martine Pinckaers. Ik werkte zelf als Uitvoerend Producent aan deze productie mee.