Deze week is het een drukke festivalweek voor de korte film All There Is van regisseur Jeroen Mourmans. De film zal namelijk vertoond worden op filmfestivals in Australië, Spanje, Italië en Brazilië. Daarnaast is de film in Nederland te zien tijdens de publiekspremière van de Cinesud Talent lichting 2015 in Cinema Lumière Maastricht.

De dialoogloze korte film (7 minuten) vertelt een sprookjesachtig en klein verhaal over een vader en zijn dochtertje in een post-apocalyptische wereld. Het voedsel raakt op en vader wordt steeds wanhopiger, terwijl het dochtertje hem ondanks alles probeert op te vrolijken. Wanneer ze bij het eten van de laatste restjes voedsel een melktandje verliest, komt ze op een idee: met hulp van de tandenfee kan ze haar vader misschien in laten zien dat niks onmogelijk is …

Aan deze film werkte ik mee als Associate Producer.