Opnamen: Dinsdag 15 december 2015, Zuid-Limburg

Voor een nieuwe historische korte film over DE BOKKENRIJDERS, gaan we een teaser opnemen met Peter Faber (SOLDAAT VAN ORANJE, SCHATJES), Bram van Schie (HEMEL OP AARDE) en Guido Gerard (VAN GOD LOS – DE SERIE). Hiervoor zijn we op zoek naar:

  • een aantal mannen (25-55 jaar) die als Bokkenrijder willen figureren. Je zult samen met de andere bokkenrijders een aanval voorbereiden en de buit van een vorige plundering gaan verdelen.
  • kinderen van de Bokkenrijders (6-14 jaar) die samen het Wolvenpak vormen. Het Wolvenpak is een groep kinderen die op straat leven in de 18de eeuw en worden de ‘kinderen van De Bokkenrijders genoemd’.

Type:
Professionele productie / no-budget / teaser. De crew wordt gevormd door mensen achter prijswinnende korte films als MISCHA, ALL THERE IS, LEVEN en DON’T KILL THE MESSENGER.

Locatie:
Zuid-Limburg – Hoensbroek en omgeving.

Omschrijving:

  • We zoeken 9 mannen tussen de 25 en 50 jaar oud die bij voorkeur een smal postuur hebben en (half)lang haar.
  • We zoeken tevens 6 kinderen tussen de 4 en 14 jaar die bij voorkeur, maar niet uitsluitend, een smal postuur hebben.

Periode:
15 december, avond. Volwassen Bokkenrijders van +/- 18.00 tot +/- 23.00 uur. Opnames voor de kinderen zijn tussen 18.00 en 20.00 uur.

Wat bieden wij?
Aangezien deze teaser wordt gedraaid met het oog op de realisatie van de gehele korte film in het najaar van 2016, zijn er helaas geen (reis)vergoedingen beschikbaar voor de opnamen hiervan. De opnames zijn professioneel en je wordt als Bokkenrijder gekleed, inclusief masker. De kinderen krijgen een kostuum en worden omgetoverd tot straatkinderen. Er is kleine catering aanwezig op de set.

Reageren / meer informatie
Heb jij interesse om mee te spelen in de teaser? Reageer door te mailen naar info@eyevision.nl ovv figurant teaser 15 december. Graag een foto meesturen en je kledingmaten.