Vandaag kwam de teaser voor de film Songerskop online. Deze film die geproduceerd wordt door Limax Film Productions, is al een aantal jaar in ontwikkeling en zal in het voorjaar van 2017 opgenomen worden in en rondom het Limburgse stadje Echt.

Een aantal weken geleden werd bekend dat deze korte film, die gebaseerd is op een eeuwenoude mythe in Midden-Limburg, een aantal mooie partners aan zich heeft weten te binden en daardoor definitief gemaakt zal gaan worden. Ron Roumen zal de regie op zich nemen en het scenario is geschreven door Martijn Daamen.

Het verhaal gaat over een drietal pubers dat tijdens een dropping in de bossen van het Limburgse Echt op een eeuwenoude mythe stuit: de Juffrouw Zonder Kop. Deze verschijning geeft hen de keuze om haar vloek ongedaan te maken of te sterven. Bang voor de dood kiezen ze voor het eerste, maar wanneer haar voorwaarden onhaalbaar blijken, komt de dood toch wel heel dichtbij…

Als je op de hoogte gehouden wil worden rondom deze filmproductie, ‘like’ dan de Facebookpagina van Songerskop