Het leven van de ooit populaire radio DJ Brian bestaat tegenwoordig uit niet meer dan drank, sigaretten en sarcasme. Iedere doordeweekse nacht presenteert hij een programma op het nietszeggende radiostation Dutch Capital FM; vaak onder invloed en allesbehalve serieus. Wanner hij tijdens de uitzending wordt gebeld door een man die op het punt staat een moord te begaan, realiseert Brian zich dat hij misschien toch weer iets van zijn leven kan maken als hij het leven van het slachtoffer kan redden. Lukt het hem?

Vier jaar
In 2012 werd ik door regisseur Bastiaan Rook benaderd met de vraag of ik een verhaal van hem kon vertalen naar een scenario. Het verhaal klonk goed en ik ben er destijds dan ook gelijk mee aan de slag gegaan. Wat we toen niet wisten, was dat er maar liefst 4 jaar volgden waarin we samen en met feedback van anderen (meestal op afstand) in fasen aan het scenario werkten.

Let the preproduction begin
Vandaag werd de laatste punt op de spreekwoordelijke i gezet van deze korte thriller en kan de preproductie van start gaan. Bastiaan zal deze vanuit zijn productiebedrijf B.Rogue Productions voornamelijk zelf gaan verzorgen. Wanneer de opnames staan gepland is momenteel nog niet bekend. Ik houd jullie op de hoogte.