In 2012 begonnen regisseur Bastiaan Rook en ik met een avontuur dat ON AIR heet.

ON AIR is een korte psychologische thriller over het leven van de ooit populaire radio DJ Brian dat tegenwoordig uit niet meer dan drank, sigaretten en sarcasme bestaat. Iedere doordeweekse nacht presenteert hij een programma op het lokale radiostation Dutch Capital FM; vaak onder invloed en allesbehalve serieus. Op een nacht wordt hij gebeld door een man die beweert zijn dochtertje te willen doden als Brian hem uit de uitzending haalt of de autoriteiten inschakelt. Hoe gaat Brian deze situatie aanpakken?

Nu willen we de film natuurlijk erg graag gaan realiseren, maar zijn nog op zoek naar een laatste stukje financiering. Via crowdfunding hopen we dat jullie ons willen steunen om zo de film op het witte doek te krijgen.

Neem eens een kijkje op de Cinecrowdpagina van ON AIR, waarop we een toffe promotiefilm hebben gemaakt en uitleg wordt gegeven over het steunen van ons project en onze tegenprestaties.