De crowdfundingsactie voor de korte psychologische thriller ‘On Air’ is geslaagd! Dit betekent dat de film van regisseur Bastiaan Rook daadwerkelijk gemaakt gaat worden.

De film
Het leven van de ooit populaire radio DJ Brian bestaat tegenwoordig uit niet meer dan drank, sigaretten en sarcasme. Iedere doordeweekse nacht presenteert hij een programma op het lokale radiostation Dutch Capital FM; vaak onder invloed en allesbehalve serieus. Op een nacht wordt hij gebeld door een man die beweert zijn dochtertje te willen doden als Brian hem uit de uitzending haalt of de autoriteiten inschakelt. Hoe gaat Brian deze situatie aanpakken?

In de film zullen onder andere Sytse Faber, Poal Cairo en Peter Lusse een rol vertolken.

80% en nu door…
Na 30 dagen van werven en promoten is het gelukt om 80% van het streefbedrag bij elkaar te krijgen. Dit percentage is genoeg om de actie geslaagd te noemen en daadwerkelijk van start te kunnen gaan met de verdere pre-productie.  Dit zal in eerste instantie betekenen dat er hard op zoek moet worden gegaan naar een geschikte opnamelocatie (de radiostudio in vergane glorie). Heb je tips? Geef het gerust door!

Stay tuned!
Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom ‘On Air’? Like en volg dan de Facebookpagina: https://www.facebook.com/OnAirfilmNL/