…met deze treffende woorden vertelt regisseur Paul Haans dat de crowdfundingsactie op de website van Cinecrowd succesvol is. Maar liefst 148 supporters hebben onze film gesteund en daar zijn we natuurlijk supertrots op! We vinden het geweldig dat zoveel mensen ons als (jonge) filmmakers een handje (dukaten) helpen om ‘Voor Galg en Rad’ daadwerkelijk te kunnen maken.

Bekijk hieronder het filmpje van onze zeer uitgelaten regisseur:

Club van 100

Voor ondernemers blijft het mogelijk om lid te worden van de Club van 100. Hiervoor willen we 100 ambassadeurs zoeken die allen minimaal €100 doneren en hiermee het project ondersteunen. Naast het belastingvoordeel (de gift is tegen maximaal 150% aftrekbaar van de belasting) zijn er nog meer tegenprestaties/rewards:

  • vermelding op de vrienden-pagina van CineSud
  • een ticket voor een exclusieve voorvertoning;
  • twee tickets voor een VIP-event van CineSud;
  • naamsvermelding op de aftiteling;
  • een digitale link naar de film;
  • de filmposter;
  • extra vermelding op de facebook-pagina van de film.

Interesse of meer informatie over de Club van 100? Klik dan hier.